Pregatire pentru vopsire


Sistem de aspiratie praf slefuire pentru 2 operatori

Aspirator praf slefuire pentru doi operatori - produs in Italia
 • Aspirator profesional pentru pulberi slefuire,cu 2 motoare 1300W, cu recipient pentru colectarea pulberii, debit aspirat 300m³/h, depresiune maxima 210 mBar, alimentare 220V, cu sistem automat de pornire la actionarea sculelor pneumatice sau electrice. Sistem de reglare manuala a puterii de aspiratie, sistem automat si manual de curatire a filtrului de praf, foarte silentios (maxim 69 dBa). Greutate proprie 37 kg
 • Dotare standard:
  - 2 furtune aspiratie praf D27mm x 5m cu furtun pentru aer comprimat D10mm cu cuple rapide pentru scule de slefuit
  - furtun spiral aer comprimat D10mm x8m cu cuple rapide universale - pentru conectare aspirator la instalatia de aer comprimat.
  Slefuitoarele aratate in imagine nu sunt incluse.
  Zona de pregatire pentru vopsire

  Zona de pregatire pentru vopsire este un spatiu de lucru delimitat prin perdele fixe si mobile de restul atelierului, pentru a evita raspandirea si depunerea prafului rezultat din operatiile de slefuire a suprafetelor pregatite in vederea vopsirii. Zona se dimensioneaza pentru unul sau mai multe posturi de lucru.

  Zonele de pregatire pot fi simple sau cu aspiratie.

  • Zona simpla este numai o delimitare cu perdele si impune utilizarea aspiratoarelor cuplate la sculele de slefuire.
  • Zona de pregatire cu aspiratie cuprinde un ventilator de aspiratie puternic, canalizari in pardoseala acoperite cu gratare si filtre, tubulaturi de evacuare si recirculare a aerului aspirat de ventilator.

  Varianta cea mai buna, dar si cea mai scumpa, este zona de pregatire cu aspiratie pe toata pardoseala, cu plenum si recirculare a aerului, cu filtre si lampi amplasate pe plenum, cu perdele pe toate laturile. Aceasta varianta este de fapt similara cu o cabina de vopsire, din componenta careia lipseste sistemul de incalzire, iar peretii din panouri sunt inlocuiti cu perdele.

  Va putem oferi orice varianta de spatiu de pregatire de vopsire, configurat dupa spatiul disponibil in atelierul dv si dupa bugetul alocat.