Set vulcanizare automat – ATH Heinl

ATH M52 + ATH W42

Set dejantat si echilibrat roti ATH Heinl Pret: 14.300 lei (TVA inclusa)
Tinem pasul cu evolutia tehnica si calitativa a rotilor care echipeaza autoturismele moderne! Aparatele de dejantat si echilibrat roti trebuie sa asigure conditii din ce in ce mai stricte pentru operatiile de inlocuire a anvelopelor, acuratete si precizie. Noua generatie de aparate de dejantat si echilibrat roti de la ATH Heinl Germania va ofera calitate si performante imbunatatite la acelasi pret. Setul de aparate automate M52 si W42 este ideal pentru o vulcanizare cu pretentii! Aparatul de dejantat poate deservi roti de la 12 la 26 inch, cu latime pana la 330 mm. Are coloana rabatabila pneumatic, capul de dejantat cu reglare si blocare pneumatica, mecanismul de dezlipire a talonului ranforsat si cu articulatie dubla la paleta de detalonare, cilindrul pneumatic de detalonare din aluminiu cu o forta de 2800 kgf.
Optional se poate livra cu brat ajutator pneumatic A34, complet modificat fata de generatia anterioara. Are 2 role pentru asistarea demontarii si montarii anvelopelor, disc de detalonare articulat, un sistem de montare pe masina de dejantat mult mai rigid si un cilindru pneumatic cu dimensiuni si forta imbunatatite. Acest brat ajutator garanteaza reusita operatiilor de demontare si montare a oricarei anvelope, indiferent de marimea talonului sau de constructia run-flat.
Aparatul de echilibrat ATH W42, computerizat cu afisaj Led, are diametrul axului de echilibrare de 40 mm si este echipat cu sistem de pozitionare a rotii la dezechilibru cu raza laser, sistem de imobilizare a rotii cu comanda la pedala si iluminare cu LED a interiorului rotii. Preluarea distantei si a diametrului jantei sunt automate.