Set vulcanizare EXTRA

Pret: 5.000 euro plus TVA
Set dejantat si echilibrat roti EXTRA Setul de top, cel mai profesional si performant de la ATH Heinl Germania.
Masina de dejantat ATH M72 are posibilitate de reglaj a ghearelor de pe platou in 3 pozitii, poate prinde jante de la 9 inch pana la 30 inch. Constructia este robusta si cu dimensiuni care permit lucrul pe roti cu diametru foarte mare si cu anvelope foarte late. Este prevazuta cu cap de dejantat pneumatic pentru utilizare fara levier, comandat de la joystick, si cu dispozitiv ajutator pneumatic pentru anvelope runflat si cu sectiune mica. Productivitatea ridicata este asigurata de motorul cu doua viteze pentru platoul rotativ.
Aparatul de echilibrat roti ATH W82 are monitor de 17" color LED cu comenzi tactile, in paralel placa de comanda cu butoane, ax de echilibrare de 40 mm cu penseta de fixare pneumatica rapida a rotii.
Toate cele 3 dimensiuni ale jantei sunt preluate automat. Are o gama larga de programe de echilibrare pentru toate tipurile da jante si toate metodele de fixare a contragreutatilor de echilibrare. Franarea rotii in pozitia de fixare a greutatilor se realizeaza electromagnetic.
Are sistem cu raza laser si iluminare cu leduri pentru interiorul jantei.