Set de vulcanizare SUPER-1

ATH M52 + A34 + ATH W42

Set aparate vulcanizare Super-1 Pret: incepand de la 21.000 lei (inclusiv TVA)
Set de echipamente automate de montat anvelope si de echilibrat roti, de la ATH Heinl Germania. Aparat de montat anvelope cu capacitatea 12 - 26 inch, cu coloana rabatabila pneumatic, doua viteze de rotatie pentru platou.
Bratul ajutator pneumatic A34 este inclus in dotarea aparatului de dejantat si este complet modificat fata de generatia anterioara. Are 2 role pentru asistarea demontarii si montarii anvelopelor, disc de detalonare articulat, un sistem de montare pe masina de dejantat mult mai rigid si un cilindru pneumatic cu dimensiuni si forta imbunatatite. Acest brat ajutator garanteaza reusita operatiilor de demontare si montare a oricarei anvelope, indiferent de marimea talonului sau de constructia run-flat.
Aparat de echilibrat ATH W42, computerizat cu afisaj LED, cu frana pentru imobilizarea rotii in pozitia de fixare a greutatilor si cu raze laser de vizualizare a pozitiei "ora 12" si "ora 6", cu preluare automata 2D a dimensiunilor jantei, programe aluminiu si program ALU Special.

Pentru setul de vulcanizare SUPER-1 va prezentam mai jos doua variante in care aparatul de echilibrat cu afisaj led este inlocuit cu aparate mai performante, cu monitor color 17" LED: Set vulcanizare Super-1-monitor Set vulcanizare Super-1-monitor-3D