Elevatoare cu 2 coloane

Elevatoarele cu 2 coloane pe care vi le oferim sunt probate in exploatare la clientii nostri de cativa ani si prezinta garantia unei functionari sigure si indelungate. In plus, noi va asiguram si suportul tehnic pentru rezolvarea oricarei probleme care ar putea surveni in utilizarea elevatoarelor: service si intretinere in garantie si post-garantie, piese de schimb disponibile in permanenta. Cu noi faceti o investitie sigura si profitabila.
Aceste elevatoare pot avea preturi speciale in anumite perioade (urmariti ofertele noastre speciale pentru a beneficia de cel mai bun pret).

Elevatoarele au declaratie de conformitate CE si corespund normelor ISCIR.
Montajul (inclusiv uleiul hidraulic si ancorele de fixare) plus dosarul complet pentru autorizarea functionarii de catre ISCIR – pret intre 1.100 lei (elevatoare 4 tone) si 1.500 lei (pentru elevatoarele de 5 tone). Procedura de autorizare si costul acesteia sunt in sarcina beneficiarului.

Ce inseamna deblocare manuala? Cand vreau sa cobor automobilul ridicat pe elevator, trebuie sa comand de la buton o ridicare cu 3-4 cm, dupa care sa merg la fiecare coloana si sa trag de cablul care deblocheaza sigurantele de blocare, apoi sa revin la coloana de comanda si sa apas maneta care deschide circuitul hidraulic si permite eliberarea uleiului din cilindrii hidraulici ai elevatorului.
Care este avantajul deblocarii electrice automate? Stau numai in fata panoului de comanda si apas butonul de coborare, iar automatizarea din panoul de comanda face singura toate comenzile descrise mai sus.


Elevatoare SAFE - 4,0 si 5,0 tone

-elevator SF-B4000 – deblocare manuala a sigurantelor
-elevator SF-B4000ES - deblocare electrica automata a sigurantelor
-elevator SF-B5500ES - capacitate 5,0 tone - deblocare electrica automata a sigurantelor, brate lungi din 3 segmenteElevatoare cu 2 coloane ATH-Heinl, pentru turisme si dube de dimensiuni mari, capacitate de ridicare pana la 5 tone:

Elevatoarele din aceasta gama au capacitati de ridicare intre 3 si 5 tone, iar bratele telescopice de ridicare au configuratii si lungimi diferite in functie de model. Elevatoarele cu capacitate de 3,5 / 4,0 / 5,0 tone au brate de ridicare lungi, suficiente pentru ridicarea dubelor de dimensiuni mari, gen Sprinter sau Iveco.

- Modelele cu indicativul H3 au o mica protectie la partea inferioara, intre coloane, pentru cabluri si conducta hidraulica (40 mm).

- Modelele cu indicativul HX3 au trecerea cablurilor printr-o traversa la partea superioara a coloanelor.

- Modelele care au litera "L" sunt prevazute cu brate telescopice simetrice foarte lungi, din 3 segmente, fiind recomandate pentru ridicarea dubelor si utilitarelor cu ampatament mai mare de 4m.

Toate modele au sistem electromagnetic de deblocare a sigurantelor mecanice, cu comanda automatizata de la panou pentru cursa de coborare. Elevatoarele sunt certificate conform normelor Europene si corespund prescriptiei tehnice pentru autorizarea functionarii de catre ISCIR.Bratele elevatoarelor ATH sunt dotate cu suporti de sustinere dublu-reglabili pe inaltime. Optional pot fi achizitionate extensii pentru marirea inaltimii suportilor de fixare, recomandabili pentru ridicarea dubelor si utilitarelor.

Caracteristicile tehnice sunt prezentate in tabel:

Model: 2.30H3 / 2.32H3 / 2.35H3 / 2.40H3 / 2.50H3-LCapacitate [kg]: 3000/3200 /3500/4000/5000
Mediul de lucruinterior
Temp. de operare [°C]5-50
Timp ridicare [s]45 (55 pentru modelul 2.50H3)
Timp coborare [s]42
Nivel zgomot [dB(A)/1m]74
Inaltimea de ridicare - min./max. [mm la tampon]93-115 / 1900-2000 (functie de model)
Motoare electrice1
Clasa izolareIP43
Putere absorbita [kW]2.2
Curent absorbit [A]8.7
Tensiune alimentare [V]400V/50Hz - trifazic (optional 230V)
Nr. coloane2
Transmisie intre coloanehidraulica
Greutate elevator [kg]600/620/690/720/1200


Important:

Aceasta pagina contine tabele tehnice mari, vizibile doar pe dispozitive cu monitor suficient de lat.