Elevatoare tip foarfeca

Elevatoare auto ATH-HEINL tip foarfeca dubla

Denumirea elevatoarelor tip foarfeca dubla provine de la tipul mecanismuului de ridicare a platformelor elevatorului, care este un mecanism foarfeca dublu.
Aceste elevatoare sunt recomandate pentru ridicarea automobilelor in vederea efectuarii unor verificari la intrarea in service, sau pentru lucrari de service rapid. Automobilul este ridicat la inaltimea de 1,9m cu rotile libere, sprijinit pe praguri prin intermediul unor tampoane de cauciuc. Varianta incastrata in pardoseala are marele avantaj ca nu ocupa spatiu in hala service, platformele fiind montate in locasuri sapate in pardoseala. Elevatorul cu platformele coborate in locasuri este la nivelul pardoselei si permite trecerea persoanelor si a altor vehicule peste el.
Capacitatea de ridicare este de 3 tone.
Platformele elevatorului sunt independente, fara legatura mecanica intre ele. Ridicarea si coborarea platformelor este realizata cu 4 cilindrii hidraulici, cate 2 in fiecare mecanism foarfeca. Sincronizarea inaltimii celor doua platforme in timpul curselor de ridicare si coborare, este realizata de catre sistemul hidraulic cu conectare incrucisata intre cilindrii celor doua platforme. Elevatorul este prevazut cu dispozitive de monitorizare a inaltimii celor doua platforme si sisteme de siguranta care opresc ridicarea sau coborarea platformelor in cazul unei nesincronizari.


Elevator auto ATH-HEINL tip foarfeca pentru geometrie directie

Elevator recomandat pentru ridicarea automobilelor pe roti, in vederea verificarii si reglarii geometriei directiei, precum si pentru alte lucrari de mecanica auto. Platformele sunt prevazute cu locasuri reglabile pentru platourile rotative pentru rotile fata si cu platouri mobile de aliniere a rotilor puntii spate, in vederea executarii verificarilor si reglajului geometriei directiei. In platformele elevatorului este inglobat un lift suplimentar cu mici platforme tip foarfeca pentru ridicarea automobilului astfel incat sa ramana cu rotile libere.  Varianta incastrata in pardoseala are marele avantaj ca nu ocupa spatiu in hala service, platformele fiind montate in locasuri sapate in pardoseala. Elevatorul cu platformele coborate in locasuri este la nivelul pardoselei si permite trecerea persoanelor si a altor vehicule peste el.
 


ATH SH 5000HA- Elevator electro-hidraulic tip foarfeca, incastrat in pardoseala, dimensiuni platforme 5000 x 608 mm, sarcină max. 5 tone, motor 3,5 KW, sincronizare hidraulică, comanda 24V, prevazut cu locasuri pentru platouri directie fata si cu platouri de aliniere punte spate. Elevatorul este prevazut cu lifturi foarfeca incastrate in platforme, actionate hidraulic, pentru o sarcina maxima de 5 t.